Kabelmanagement op kantoor

U zou zich af kunnen vragen of de term kabelmanagement op kantoor niet een overdreven term is. Toch is dat niet het geval. Het omvat niet alleen het simpel wegwerken van de kabeltjes rondom uw bureau. Wanneer u in een groot kantoor met meerdere medewerkers werkt, dan zal er gebruik moeten worden gemaakt van een professioneel kabelmanagement op kantoor. Door gebruik te maken van een bedrijf dat kabelmanagement kan toepassen, is het verstandig die in te schakelen, wanneer u te veel kabels en snoeren over de grond heeft liggen. Er zijn er die het geen fraai gezicht vinden en weer anderen zijn er door de verzekeringsmaatschappij op geattendeerd dat alles veilig moet worden weggewerkt. Ook een kantoor moet een veilige werkplek zijn voor de werknemers. Ook moet voorkomen worden dat er onverwachts uitval van apparatuur is doordat over de losliggende kabels gestruikeld wordt. Veel kabels op de grond veroorzaken enorme stofnesten. Dat is naast het gevaar ook slecht voor de gezondheid.

Een opgeruimd kantoor

We gebruiken steeds meer draadloze apparaten, maar als we naar het aantal kabels kijken dat we gebruiken, als we met computers werken, zijn dat er nog zeer veel. Veel kabels liggen vaak in de weg. Daarom is kabelmanagement op kantoor onder bureaus zeker geen overbodige luxe. Niet alleen het zicht is belangrijk, maar er zijn ook veel andere redenen om de kabels weg te werken. Wanneer de kabels over de grond slingeren, kan er iemand achter blijven haken tijdens het lopen. Daardoor zou een kabel losgetrokken kunnen worden, zodat er gegevens verloren gaan. Ook kan de struikelende persoon een kabelbreuk veroorzaken. Uw computersysteem zou niet meer kunnen werken. Omdat u niet kunt zien welke kabel is gebroken, moet er veel tijd aan besteed worden om alles weer op een normale manier te laten functioneren. Er kan zelfs een kortsluiting ontstaan waardoor er brand optreedt. De losliggende kabels zorgen voor ophopend vuil. Het is een broeinest aan bacteri├źn en dus een ongezonde werkomgeving. U kunt met een bedrijf afspreken dat alle kabels op een verantwoorde wijze worden weggewerkt.

Gebruik maken van Happy clean

Voor het schoonmaken van kantoren en dergelijke kunt u gebruik maken van de firma Happy clean. Ze hebben al vele jaren ervaring en werken alleen met gespecialiseerd personeel en verantwoorde producten. Daardoor zullen de werknemers van het schoonmaak bedrijf alle apparatuur professioneel schoonmaken. De schoonmakers van Happy clean weten precies hoe ze kabels, als die nog aanwezig zijn, moeten schoonmaken, maar ook alle andere elektrische apparatuur.

Plaats een reactie